مجلة مدينة حمد الا سبو عيه

رئيس التحرير جعفر الخابوري

المواضيع الأخيرة

» السيد علي الطالقاني ينفجر ويرد بعصبية على احد المعممين
السبت أبريل 28, 2018 12:26 am من طرف جعفر الخابوري

» جاء شاب للسيد علي الطالقاني قال له مهما نفعل من ذنوب ندخل للجنة اسمع ماذا رد عليه
السبت أبريل 28, 2018 12:24 am من طرف جعفر الخابوري

» قصة الحجاج مع من يقول ان الحسن والحسين (ع) اولاد رسول الله (ص) - الشيخ جعفر الابراهيمي
السبت أبريل 28, 2018 12:20 am من طرف جعفر الخابوري

» امرأة في مجلس الحجاج تسرد بشجاعة فضائل الامام علي - الشيخ جعفر الابراهيمي
السبت أبريل 28, 2018 12:19 am من طرف جعفر الخابوري

» امرآة دخلت على الامام الصادق ( ع ) قالت انا مريضة وصفولي الخمر للعلاج l الشيخ جعفر الابراهيمي
السبت أبريل 28, 2018 12:18 am من طرف جعفر الخابوري

» سيد فقير من اهالي الكوفة راح للحج مشي على الاقدام فماذا وجد في الطريق l الشيخ جعفر الابراهيمي
السبت أبريل 28, 2018 12:16 am من طرف جعفر الخابوري

» كشكول جعفر الخابوري الاسبوعي
السبت مارس 03, 2018 12:18 pm من طرف جعفر الخابوري

» علامات ظهور الإمام المهدي عج وماذا يحدث قبل ظهوره وبعدالظهور مقطع مفيد يستحق المشاهده
السبت مارس 03, 2018 12:17 pm من طرف جعفر الخابوري

» تدرون منو يقاتل الامام المهدي ( عج )من يظهر حسب الروايات كلام يعرق له الجبين السيد الطالقاني
السبت مارس 03, 2018 12:16 pm من طرف جعفر الخابوري

التبادل الاعلاني


  Af sine indtægter var sikkert

  شاطر
  avatar
  جعفر الخابوري
  Admin

  المساهمات : 155
  تاريخ التسجيل : 17/12/2010

  Af sine indtægter var sikkert

  مُساهمة  جعفر الخابوري في الأربعاء ديسمبر 22, 2010 6:01 am

  Af sine indtægter var sikkert
  Sikkerhed i Mekka, er det ikke særlig uddannelse, i den forstand, at det trodser synd og forbrydelse, som ikke kan placeres, hvor drab og ødelæggelse, terror og frygt, fordi de historiske begivenheder, der fandt sted i Mekka, der ligger.

  Jeg har været Kabaen for nedrivningen af katapult, og brændes og ødelagde en del af det, og underskrevet af krigene Osalt blod og mistede livet, og fik givet tilfælde af alvorlig og skræmmende, og måske ingen har glemt hændelsen Juhayman og kontrol af campus omkring 30 år siden.

  Dag, hører vi en masse om tyverier, der er påført pilgrimme fra svage mennesker, der alle løgne og i modsætning til en privat sikkerhedstræning til Mekka.

  Ja sikkerhedsforskrifterne i vers og historier «Under os hjem sted for udvej for menneskeheden og Moder» (Baqara: 125), «versene Maqam Ibrahim og hans indkomst var sikkert" (Al-Imran: 97) kontekst for rammerne af den lovgivende, dvs, at den almægtige Gud fortsatte ejendom til sikkerhed for Mekka om året til en række omkostninger og hensættelser, der opretholder sikkerhed og ro i at placere folk i det.

  Gør det dyr, der er sikkert, anlægget er sikkert, og mennesket kan være sikre, og tvunget til at indtaste Mekka tøj (hvilket ihram) for den person føler, at der i stedet ikke er det våben på plads, ikke at lyve eller at verbal misbrug og fornærmelser ikke at prale, for folk at leve i sikkerhed frist og de højeste former.

  Det betyder, at vi er forpligtet juridisk til at opretholde orden og sikkerhed i det sted, og at sejre ro i sindet på samme måde som alle, der kommer til Det Hellige Land, og dette kan kun opnås, hvis fulde af vores tid og vores råd og vores satellit-kanaler og aviser, gav en prædiken givet interviews om venskab og kærlighed til andre.

  Selvfølgelig ændrer de officielle myndigheder gjort en stor indsats for at opretholde sikkerheden af voldsmænd og voldsmænd og ejerne af de sjæle af sårbare og terrorister, men på hele den islamiske verden i dag for at gøre en større indsats, fordi den muslimske verden lever ekstraordinære omstændigheder i form af stigende sekteriske spændinger i flere punkter i den arabiske og muslimske verden, og derfor mange manifestationer.

  Første: aviser stadig konkurrere i den muslimske verden til at hælde olie på ilden, og stadig nogle forfattere, der ikke er interesseret i udviklingen af nationen omrøring op had og bytte af din position her og der og derefter lede den provokerende sprog mod befolkningen i dette og hint.

  Andet: stadig nogle platforme og taler kaste lava og ild og hæver følelser og Chna til alle, jo mere neddæmpede og gemte tonen i disharmoni og fandt en ekstrem af dette eller hint parti-drevet og op igen.

  Tredje: nogle satellit-kanaler og stadig opkastning Sama fatal luftes i hovedet på den yngre generation de uskyldige.

  Og endelig: netsteder af had, og det er forgiftning sind og sjæl ødelæggelse, at vi har brug årvågenhed og opmærksomhed i kaos og pumpe patienten.

  Det er ikke til gavn for vores nation til at blive en nation af rivaliserende stridende fraktioner, ikke har råd udelukkende til egen, vil alle interne konflikt skåret ud nationen, og drej sejrherre til besejrede den er svag, ikke afværge de farer og trusler for sig selv.

  Dette er ikke også interesse pilgrimme, fordi et sådant klima, føre til dominans af frygt, frygt og angst i hjerterne på de pilgrimme på bekostning af åndelige hævning og følelsesmæssig flugt.

  Vi må alle bidrage til at øge spændinger og søge ansvar og bevidsthed om den atmosfære af kærlighed og hengivenhed.

  Tid nok, der fandt sted, da cylinderen på oprør og division, og vi er nødt til at henvende sig til de dage Allah og pilgrimme i hans hus og alle værdier af religion og dens lærdomme i vores sind.
  Sheikh Muhammad al-Saffar
  Bahrain avis Al Wasat - Nej 2971 - mandag 25 oktober, 2010, 17 AH 1431

   الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء ديسمبر 12, 2018 12:27 am